УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ,
ИНСТИТУТ ЗА ГЕНЕТИЧКЕ РЕСУРСЕ

UNIVERSITY OF BANJA LUKA,
GENETIC RESOURCES INSTITUTE

Продужен рок за пријаву за стипендије компаније ,,Клика“

 Компанија ,,Клика“ продужила је до 30. септембара 2021. године рок за пријаву за једнократне стипендије за 42 студента Универзитета у Бањој Луци и Универзитета у Сарајеву.

Наиме, компанија ,,Клика“ је у оквиру концепта Klika Foundation 2021. покренула пројекат стипендирања студената завршних година свих факултета Универзитета у Бањој Луци и Универзитета у Сарајеву, а циљ овог програма јесте да подржи студенте из свих области образовања за које се имају прилику школовати на јавним универзитетима. ,,Клика“ ће за 2021/2022. академску годину додијелити 42 једнократне стипендије у износу од 1000 КМ, а церемонија додјеле биће одржана почетком новембра 2021. године.

Овај програм је намијењен студенима завршних година студија првог и другог циклуса студија у академској 2021/22. години.

Траже се талентовани млади људи, који већ активно раде на развоју своје каријере и креирању прилика за себе и своје колеге. Компанија ,,Клика“ позива студенте да се представе у најбољем свјетлу кроз приче о њиховом волонтерском/радном ангажману, пројектима и иницијативама које су реализовали/у којима су учествовали, или представљањем својих идеја.

Пријаве на овај програм стипендирања могуће су путем адресе електронске поште: stipendije@klika.ba.

Пријава треба да садржи сљедеће:
- текст електронске поруке у којем се кандидат представља и уводи у садржај пријаве,
- ЦВ,
- мотивационо писмо,
- писмо препоруке (ако га посједујете),
- докази о волонтерском раду, радном искуству, учешћу на пројекту/пројектима (ако га
посједујете),
- докази о положеним цертификатима, курсевима (ако их посједујете),
- просјек оцјена са претходне године студија/током комплетног студија на датом степену студија (потребно је приложити званични документ или скриншот из електронског система ако студент није у могућности да достави званичан документ из студентске службе).

Тражене документе потребно је послати као прилог поруке, или у поруку додати линк са  drive/Wetransfera, на којем су документа. Величина прилога треба да буде до десет мегабајта.


  • 20.09.2021. год.