УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ,
ИНСТИТУТ ЗА ГЕНЕТИЧКЕ РЕСУРСЕ

UNIVERSITY OF BANJA LUKA,
GENETIC RESOURCES INSTITUTE

Erasmus+ информативни дан у Босни и Херцеговини

Erasmus+ канцеларија у БиХ у сарадњи са Делегацијом Европске уније у БиХ и Универзитетом у Бањој Луци организује Erasmus+ информативни дан у Босни и Херцеговини који ће се одржати у четвртак, 28. новембра 2019. године, на Факултету политичких наука Универзитета у Бањој Луци, са почетком у 10.00 часова.

 
Циљ догађаја је промоција активности Erasmus+ програма у области високог образовања, укључујући: пројекте изградње капацитета у високом образовању, међународне кредитне размјене, Жан Моне активности, с посебним нагласком на представљање новог позива за доставу пројектних приједлога у области високог образовања.
 
 
Догађај ће промовисати Erasmus+ програм, јачање сарадње и веза између високошколских установа и других релевантних актера у БиХ.
 
 
Молимо вас да потврдите ваше учешће, најкасније до 25. новембра 2019. године путем е-адресе: mahira.zonic@erasmusbih.com
 
 
Посебно позивамо продекане да присуствују догађају јер је њихова улога у процесу пријаве и реализације Erasmus+ пројеката, према новим Правилима Универзитета, знатно веће и другачија, него што је то било претходних година, те ће им информације које ће добити на Инфо дану олакшати будући рад.
 
Erasmus+ програм

 


  • 20.11.2019. год.